Straattheater

Straattheater: ontmoet de innemende Roderick Waterpas

Op zoek naar een wel heel bijzondere mini-theatervoorstelling voor op de vierkante meter? Vraag Henk Arnoldus dan in de huid van Roderick Waterpas te kruipen. Met Roderick Waterpas is het namelijk altijd lachen, gieren, brullen. In al zijn kwetsbaarheid staat hij garant voor een magische act vol verbazingwekkende trucs met veel humor gebracht. Als Roderick Waterpas levert Henk Arnoldus entertainment van de bovenste plank.

Trukendoosje
Roderick Waterpas is een verlegen, maar innemende man. Op knullige wijze zoekt hij mensen om zijn trukendoosje te laten zien. Maar als het doosje opengaat, ontpopt Roderick Waterpas zich als een ware meester in het goochelen. Hij laat horloges en trouwringen verdwijnen, die vervolgens op de meest onverwachte plekken weer opduiken. En dat vooral tot zijn eigen grote verbazing. Er is dan ook geen ontkomen aan: Roderick Waterpas sluit je direct in je hart.

Prijswinnaar
Verkozen tot meest humoristische en originele goochelact heeft Roderick Waterpas nationale en internationale prijzen gewonnen. Zo won hij de eerste prijs bij de Nederlandse Kampioenschappen voor de ‘poëtische uitstraling en bijzonder komische presentatie’. Een eerste prijs was er ook bij de Master of Magic 2000 met als beoordeling ‘entertainment van de bovenste plank’. Met Roderick Waterpas ofwel Henk Arnoldus zet je dus echt iets op straat.