Workshops

Workshop: goochelaar ontmaskerd

Ook zo nieuwsgierig naar de zwaar bewaakte geheimen van goochelaars en illusionisten? Met de workshop ‘goochelaars ontmaskerd’ biedt Henk Arnoldus een humoristische kijk in de keuken van magie. Hij laat niet alleen zien hoe bepaalde trucs werken, maar leert je ook zelf de techniek van manipuleren en beïnvloeden. Want denk je echt dat je altijd zelf kiest wat je wilt? Ook zweven blijkt een koud kunstje en zakkenrollers hebben het nakijken, want na deze workshop ken je al hun trucs.

Spiegelkracht
Verbindend en doeltreffend communiceren, het is een kunst op zich. Niet wat we zien, maar hoe we naar de dingen en elkaar kijken, kleurt ons contact. Met een flinke dosis humor en magie houden Henk Arnoldus en Peter Vader ons graag een spiegel voor. Herkenbare voorbeelden uit de eigen praktijk passeren in volle vaart de revue. Spiegelkracht zit boordevol aannames, kennis van echt contact en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Durf jij het aan?

Brainkey
In een hilarische voorstelling vol magie en jongleren tonen Henk Arnoldus en Erik Borgman de ongekende mogelijkheden van ons geheugen. Ze noemen alles en iedereen bij naam, weten keuzes te voorspellen en hun publiek met mindfuck van de ene in de andere verbazing te storten. Dan volgt de verdieping met strategieën om een reeks van vijftig foto’s, boodschappenlijstjes of hele lappen tekst moeiteloos te onthouden. Een bizarre ervaring met veel profijt.