ADH2

ADH2: mind-blowing achtbaan vol magische acts

Samen met Leo Smetsers brengt Henk Arnoldus de op maat te maken voorstelling ADH2. Een etiket is er moeilijk op te plakken, maar ‘magic-cabaret’ komt dicht in de buurt. Met hun snelle samenspel en hilarische humor nemen zij je mee in de grootste mindfuck ooit. Want hoe is het mogelijk dat zij dat ene woord op een willekeurige bladzijde van een boek in jouw gedachten weten te lezen? Je bent er zelf bij, maar begrijpt er helemaal niets van.

Blinddoek
Zo staat de ADH2 bol van de meest bizarre ervaringen. Want wat is de clou van een ontspanningsact als niemand ontsnapt? Hoe moeilijk kan balletje-balletje zijn als je het met glazen speelt? En het zal toch niet dat een geblinddoekte Leo op afstand het nummer op het bankbiljet uit jouw portemonnee correct weet op te noemen? Dit alles maakt ADH2 tot een ongelooflijk humoristische voorstelling met naast magische acts een muzikale traktatie.

Maatwerk
ADH2 is opgebouwd uit op zichzelf staande blokken en als voorstelling in lengte te variëren. Ook ideaal dus om de gangen van uw diner op ludieke wijze aan elkaar te knopen. Trakteer uw gasten op een onvergetelijke avond met regelmatige lachsalvo’s. Sta versteld van de timing, snelheid en humor, waarmee dit tweetal je van de ene verbazing in de andere laat vallen. De op iedere locatie te boeken voorstelling ADH2 is met recht amusement op topniveau.