Brainkey : Onthoud de naam van iedereen

Heb je ook weleens de naam van iemand al vergeten zodra je elkaar een hand gegeven hebt? Heb je ooit iemands gezicht herkend en geen idee hoe diegene heet? Heb je weleens schoorvoetend erkend dat jij iemands naam niet meer wist……. terwijl de ander jouw naam wel weet!

Wij leren je in deze workshop, in eenvoudige stappen ,de namen van iedereen die je ontmoet te onthouden. Namen, feiten, verjaardagen, boodschappenlijstjes, wachtwoorden. Hoe je leven stukken gemakkelijker kan zijn met eenvoudige geheugentechnieken.

Tijdens de bijeenkomst leer je niet alleen hoe je namen kunt onthouden. Je leert eenvoudige manieren om je vermogen informatie op te nemen te verdubbelen. Niet de helft van de stukken onthouden, maar bijna alles. Hoe die nieuwe vaardigheden kunt toepassen en zo als mens te kunnen groeien. Niet alleen in je werkende leven maar ook privé .

Specifieker: de workshop leid je door een aantal oefeningen, mentale veranderingen en doorbraken die je een dramatisch verbeterd geheugen geeft en een sterkere focus.

Leer hoe te leren: Meta-leren.

Enkele hoogtepunten:

  1. Je leert 10 factoren die je geheugen beïnvloeden
  2. Je ervaart de verrassende mogelijkheden van je brein
  3. Je ontdek de lichamelijke elementen die invloed hebben op het geheugen zoals voeding, slaap en beweging.
  4. Je verwijdert het negatief denken.
  5. Je leert VOZGIVE en onthoud altijd de namen.
  6. Je gebruikt MOM- en de Dominic methode als geheugensteun
  7. Je leert de LOCI- methode. ( o.a. om speeches gemakkelijker te onthouden, boodschappenlijstjes ,e.d.)

De Brainkey workshop geeft je de sleutel om de deur naar de kracht van uw geheugen te openen. En zo toegang te geven tot het oneindig vermogen van uw brein.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie of boekingen